Spraytan


Hos Unique Beauty, kan du som noget nyt få spraytan behandlinger. Vi ønsker dig som kunde det bedste og at hjælpe dig med at få en sund, brun kulør. Spraytan påfører huden et tyndt lag af selvbrunervæske og er nok det bedste alternativ til eksempelvis solarium. Behandlingen bliver udført af en uddannet spraytanner, der bruger nogle af de bedste spraytan produkter på markedet.
Efter behandling skal du vente minumum 6 timer med at gå i bad.

Før spray tan:
For at du får det bedste resultat, skal du skrubbe huden inden, det kan gøres med en skrubbehanske eller en bodyscrub uden olie.
Det er vigtigt, at du skrubber hele kroppen, og er der mere end 3 timer til du skal spray tannes, må du gerne tage bodylotion på, det skal dog være uden olie.
Der skal gå minimum gå 6-8 timer, før du går i bad & dyrker sport.
VIGTIGT! Alt Make-Up skal fjernes inden spray tan behandlingen. Tag noget LØSTSIDDENDE tøj på - kvinder skal helst undgå bh.

Efter spray tan:
I dagene efter behandlingen er det vigtigt - for optimal vedligeholdelse af sin tan- at smøre huden med en bodylotion uden olie hverdag. Det hjælper også til at sikker en forsat ensartet farve i takt med, at farven langsomt aftager.

UNDGÅ:

Barbering, og Body-scrub vil desuden forkorte holdbarheden af farven.
Farven kan forlænges ved at bruge en fugtigheds creme indeholdende DHA.


Almindelig

Spraytan

Varighed: 20 minutter
Pris: 199,-