Om Unique BEAUTY

Behandlinger

Hos Unique Beauty går vi hverken på kompromis med vores tid og vores behandlinger. Vi lytter til dig og dine behov og med vores brede udvalg af behandlinger, finder du nemt en behandling der passer netop til dig.

Hvad end det er forbyggende/behandlende behandlinger eller selvforkælende behandlinger, står vores søde behandlere klar til at tage imod, rådgive og vejlede dig.

Vores behandlere deltager løbende på uddannelser og kurser for at blive opdateret fagligt såvel som i tidens trends.

 

Webshop

Produkterne, som du kan finde på vores webshop, er af allerhøjeste kvalitet. Du kan også forvente en enestående kundeservice, og er altid velkommen til at kontakte mig angående råd til anvendelsen eller har øvrige spørgsmål.

Alle varer sendes med dao, der sikrer en levering indenfor 3-4 dage. Hos mig kan du vælge, at få varerne leveret til din hoveddør eller til en pakkeshop. dao leverer derudover alle ugens dage.

din behandler

Christina Maria

Christina er uddannet negletekniker hos Pro Nails, og sidenhen uddannet kosmetolog og lægeeksamineret fodplejer samt vippetekniker.

Hos Unique Beauty udfører hun alle behandlinger indenfor voks, af øjne, ansigtsbehandlinger, bryn & vipper, fodbehandlinger, og vippebehandlinger.

Udover behandlinger, uddanner hun kursister i vippe extensions og semi-permanent vippebuk.

Hun er særdeles perfektionistisk uanset behandlingen, og hun sender ikke en kunde ud ad døren, hvis hun ikke selv er tilfreds med resultatet.

Billede af ejer Christina Maria