Shellac

Hos Unique Beauty tilbyder vi CND certificerede Shellac neglebehandlinger for dig der ønsker ekstra farve på hverdagen

En CND certificeret Shellac behandling er perfekt til dig der ikke vil have forlænget dine negle, men gerne vil styrke dine egne negle – samtidig med du får et pift af farve.

Denne type neglebehandling er en hybrid mellem to typer. Shellac er en blanding af gelé og almindelig neglelak, udviklet til at gave dine negle mest muligt. Det sker ved at tage det bedste fra gelé og det bedste fra almindelig neglelak.

Hvorfor skal du vælge Shellac?

Shellac har mange styrker og facetter. For blot at nævne nogle få:

  • Det hæfter sig til dine naturnegle på en bedre og mere skånsom måde, end både gelé og neglelak gør
  • Modsat gelé bevares glansen i op til 14 dage, det vil sige hele perioden for et sæt Shellac
  • Shellac er stærkere og mere modstandsdygtigt. Overfladen er hårdere, hvorfor ridser og slag ikke afsætter synlige mærker på samme måde som med gelé
  • Indeholder ikke skadelige stoffer, der kan påvirke dine egne negle
  • Nemmere at aftage end gelé og mindre skadeligt for neglene

Shellac er lavet til at styrke dine egne negle, beskytte dem og lade dem vokse sig stærke. Ligesom et lash lift, bruges der udelukkende produkter der styrker det du allerede har.

Et sæt negle med Shellac holder op til 14 dage. I modsætning til almindelig neglelak skaller det ikke af på samme måde. Shellac er med andre ord din mulighed for at få farve på neglene, samtidig med at længden er naturlig. Samtidig styrkes dine egne negle i processen.

Hvordan fjerner man Shellac?

Shellac adskiller sig desuden fra både gelé og almindelig neglelak, når det kommer til aftagning. Hos Unique Beauty kan du købe et hjemmekit, så du kan fjerne Shellac derhjemme når du selv ønsker det.

Ønsker du ikke selv at kaste dig ud i projektet at fjerne Shellac, er du mere end velkommen hos os. Vi anvender produkter der er skånsomme på huden, samtidig med at vi kan stå inde for den virkning det har på dine negle. Du har samtidig muligheden for at få taget gammel Shellac af – og få lavet et helt nyt sæt med det samme. På den måde kan du gå fra os med et helt nyt look.

Vælg den perfekte Shellac behandling

Vi tilbyder forskellige behandlinger indenfor Shellac. Du kan finde den der passer til dig herunder:

Shellac helfarve

299,- kr.
Varighed: 30 minutter

Shellac med fransk look

449,- kr.
Varighed: 45 minutter

Aftagning af CND shellac

149,- kr.
Varighed: 15 minutter

Aftagning (50,-) og ny farve

349,- kr.
Varighed: op til 1 time

Aftagning (50,-) og ny farve med frank look

449,- kr.
Varighed: op til 1 time

Smukke, naturlige negle hos Unique Beauty

Vi anbefaler at du, inden en behandling med Shellac for en manicure. På den måde er både du og vi sikre på at resultatet bliver det bedst mulige – samtidig med at det holder længst muligt. Du kan selvfølgelig også ordne dine negle hjemmefra. Du kan booke tid til både manicure og CND certificerede Shellac behandlinger i vores bookingsystem .

Vi glæder os til at se dig og lave et sæt smukke, naturlige Shellac negle på dig! 

Behandlinger

Unique Beauty