Star Lash Uddannelserne


Hos Unique Beauty har vi i samarbejde med Star Lash mulighed for, at uddanne dig.

For ledige holdtider eller mere information kan du skrive til os på kontakt@uniquebeauty.dk eller bruge vores kontaktformular.

Produkter
StarLash er Skandinavisk hoved distributør af det anerkendte amerikanske mærke Minkys.
De leverer professionelle produkter til klinikker og saloner i hele skandinavien med utrolige konkurrencedygtige priser.
Minkys Eyelash Extensions påføres en ad gangen på den naturlige vippe, med en særligt udviklet hurtigtørrende lim. Limen tørrer blødt op, så vipperne forbliver fleksible og bouncy.
Vipperne findes i forskellige længder, tykkelser og bueninger, så hver kunde får lige det look hun ønsker.


Vores 5 dags single lash uddannelse er for dig som aldrig har haft med Eyelash Extensions at gøre før. Du vil få den optimale opstarte på din nye karriere som vippetekniker, samt være i stand til at lave behandlinger på dine egene kunder efterfølgende.
Du vil også lære teknikken i at udføre et Lash Lift, som er er et permanent buk af de naturlige vipper.
Det kræver en trænings periode for at komme ned i tid og blive rutineret.

Dag, 1. undervisningsdag:

– Gennemgang af Minkys produkter: hvordan bruger man dem, hvordan fungerer systemet, hvad bruger man hvad til.
– Gennemgang af teori/morfologi: hvilke typer vipper passer til de forskellige øjenformer, kontraindikationer, hygiejne, allergi osv. – Grundig demonstration af den unikke Starlash-teknink, som Marie-Louise Bøtkjær har udviklet og finpudset gennem sine ni år som en af Danmarks mest erfarne vippeteknikere.
– 3-4 timers hands on træning: kursisterne øver intensivt på model.

Dag, 2. undervisningsdag:

– Starter dagen med at øve aftagning af vipper, på modellen fra dagen før. Fortsætter derefter med intensiv hands on træning på samme model. Samt gennemgang af opfyldnings metoden.

Dag, 3. undervisningsdag:

– 5 timers intensiv hands on træning på modeller.

Dag, 4. undervisningsdag:

– Undervisning i Lash Lift og træning på modeller.

Dag, 5. eksamensdag:

– To valg muligheder: Du kan tage denne dag som en undervisningsdag eller eksamensdag. Starter med opfølgning på de sidste par dage og forberedelse til eksamen på egen model. Man modtager et diplom ved bestået eksamen.

Vores professionelle lærere sørger for, at du ikke arbejder videre med evt. uvaner, men retter din teknik til, så du er bedst forberedt til egne kunder. På kurset er der rig mulighed til at spørge løs, og vi står klar med gode råd. Vi har visse krav til arbejdet, som skal opfyldes for at man får sit uddannelsesbevis. Der er altid mulighed for at få ekstra undervisning, hvis behovet er der.

Denne uddannelse henvender sig til dig der allerede har stiftet kendskab med Single Eyelash Extensions før, eller som kun har meget begrænset tid at være væk fra din arbejdsplads i.
Hvis du starter helt fra bunden af og ønsker den maximale start på din nye vippekarriere, så anbefaler vi KLART at du deltager i vores 5 dags uddannelse. Læs mere her

Dag, 1. undervisningsdag:

– Gennemgang af produkter: hvordan bruger man dem, hvordan fungerer systemet, hvad bruger man hvad til.
– Gennemgang af teori/morfologi: hvilke typer vipper passer til de forskellige øjenformer, hygiejne, allergi osv.
– Grundig demonstration af den unikke Starlash-teknik, som Marie- Louise Bøtkjær har udviklet og finpudset gennem sine syv år som en af Danmarks mest erfarne vippeteknikere.
– 3 timers hands on træning: kursisterne øver intensivt på medbragte modeller.

Dag, 2. undervisningsdag:

– Start med øve aftagning af extensions fra dagen før, derefter 4 timers intensiv hands on træning

Dag, 3. eksamen:

– Eksamen. 2 timer til et nyt fuldt sæt vipper på egen model, ca 2-3 måneder efter 1. undervisningsdag, hvor du lærte teknikken.

Du skal sende min. 5 billeder til vurdering inden du kan komme til eksamen. på denne måde holder vi øje med hvordan du udvikler dig og kan tilbyde dig ekstra undervisning, hvis behov. Man modtager et diplom ved bestået eksamen.

Vores professionelle lærere sørger for, at du ikke arbejder videre med evt. uvaner, men retter din teknik til, så du er bedst forberedt til egene kunder.

På alle vores kurser vil du få adgang  til vores private Facebook side, samt ubegrænset brug af spørgsmål via mail eller tlf. Vi står altid til din rådighed, hvis du skulle føle trang til at spørge om noget.

Hos Star Lash School underviser vi udelukkende i Dollys Lash Lift system, da produkterne lever op til alle de krav du må have som professionel behandler.

Dollys Lash Lift system er UDELUKKENDE til professionelt brug og henvender sig til de kunder som ønsker et smukt naturligt buk af deres egne vipper.

Glem alt om gammel lash permanent med krøllet og frizzede vipper!
Med Dollys lash lift kreere du et smukt buk af vipperne ved roden. Der benyttes silicone forme som du ligger på øjenlågene, hvilket gør at vipperne aldrig vil krølle, men kun bukke smukt ved roden, så kundens egne vipper bliver løftet.

Du bliver undervist i:
– Teori om trækketider
– Valg af den rette form, så den matcher kundens egne vipper
– Farvning af vipper i forbindelse med Lash Lift
– Pleje af vipperne efter et Lash Lift

Der udleveres undervisnings-materiale, samt et startkit til ca 10-12 behandlinger.

Kittet inkluderer:
Cream # 1
Cream # 2
Olie # 3
Fixing Gel (lim)
Str. M og L silicone pads

De viste priser er inkl. moms.
Tilmelding sker via mail på kontakt@uniquebeauty.dk