Star Lash School

Velkommen til Star Lash School

..og velkommen til et helt særligt univers, der tryllebinder dig med en af verdens smarteste opfindelse – nemlig Lash Extensions.

Hos Unique Beauty kan du blive udannet som Minkys International Student.

Vi er blandt de få i Danmark, som har rettighederne til at uddanne dig efter Minkys høje standarder, som vi til fulde respekterer og efterfølger.

Uddannelsen bliver tilrettelagt af underviser Marie-Louise Bøtkjær, der har over 10 års erfaring med lashes og blandt andet har været dommer ved Danmark Mesterskaberne i vipper. 

Igennem Star Lash School er hundredevis af vippeteknikkere blevet uddanet. Der lægges stor vægt på altid at være opdateret på de nyeste metoder og trends. Du er dermed sikret, at du får en af de bedste uddannelser og undervisning, som der findes på markedet.

Når du vælger at tage en uddannelse hos Star Lash, bliver du automatisk en del af det store Star Lash univers, som byder fælleskabs grupper på Facebook, ekslusive arrangementer og særlige rabatter.

Når du har afsluttet din uddannelse, vil vi altid stå til rådighed for spørgsmål og vejledning. Således får du den rette start på din nye karriere som Star Lash ekspert. 

Nedenfor kan du finde information om vores spændene uddannelser, som vi afholder løbende hele året igennem.

Vi glæder os til at invitere dig indenfor i vores Star Lash univers.

Om Minkys Star Lash

Minkys Eyelash Extensions påføres en ad gangen på den naturlige vippe med en særligt udviklet hurtigtørrende lim.

Limen tørrer blødt op, så vipperne forbliver fleksible og bouncy.

Vipperne findes i forskellige længder, tykkelser og bueninger, så hver kunde får lige det look hun ønsker.

Uddannelserne

Smukt og naturligt buk af kundens egne naturlige vipper

Hos Star Lash School underviser vi udelukkende i Dollys Lash Lift system, da produkterne lever op til alle de krav du må have som professionel behandler.

Dollys Lash Lift system er UDELUKKENDE til professionelt brug og henvender sig til de kunder, som ønsker et smukt naturligt buk af deres egne vipper.

Glem alt om gammel lash permanent med krøllet og frizzede vipper!
Med Dollys lash lift kreere du et smukt buk af vipperne ved roden. Der benyttes silicone forme som du ligger på øjenlågene, hvilket gør at vipperne aldrig vil krølle, men kun bukke smukt ved roden, så kundens egne vipper bliver løftet.

Du bliver undervist i:
 Teori om trækketider
 Valg af den rette form, så den matcher kundens egne vipper
 Farvning af vipper i forbindelse med Lash Lift
 Pleje af vipperne efter et Lash Lift
After Care

Der udleveres undervisnings-materiale, samt et startkit til ca 10-12 behandlinger.

Kittet inkluderer:
Cream # 1
Cream # 2
Olie # 3
Kreatin # 4
Lim
Str. M og L silicone pads
3 stk. fikserings kamme
Værdi 650,-

For dig med en travl kalender – forvent længere øvetid.

Denne uddannelse henvender sig til dig der allerede har stiftet kendskab med Single Eyelash Extensions før, eller som kun har meget begrænset tid at være væk fra din arbejdsplads i.
Hvis du starter helt fra bunden af og ønsker den maximale start på din nye vippekarriere, så anbefaler vi KLART at du deltager i vores 5 dags uddannelse.

Dag, 1. undervisningsdag:

Gennemgang af Minkys produkter: hvordan bruger man dem, hvordan fungerersystemet og hvad bruger man hvad til.

 Gennemgang af teori/morfologi: hvilke typer vipper passer til de forskellige øjenformer, kontraindikationer, hygiejne, allergi mm.

 Grundig demonstration af den unikke Starlash-teknink, som Marie-Louise Bøtkjær har udviklet og finpudset gennem sine ni år som en af Danmarks mest erfarne vippeteknikere.

3-4 timers hands on træning: kursisterne øver intensivt på medbragt model.

Dag, 2. undervisningsdag:

Start med øve aftagning af extensions fra dagen før, derefter 4 timers intensiv hands on træning

Dag, 3. undervisningsdag:

 Eksamen. 2 timer til et nyt fuldt sæt vipper på egen model, ca 2-3 måneder efter 1. undervisningsdag, hvor du lærte teknikken.

Du skal sende min. 5 billeder til vurdering inden du kan komme til eksamen. på denne måde holder vi øje med hvordan du udvikler dig og kan tilbyde dig ekstra undervisning, hvis behov. Man modtager et diplom ved bestået eksamen.

Vores professionelle lærere sørger for, at du ikke arbejder videre med evt. uvaner, men retter din teknik til, så du er bedst forberedt til egene kunder.

På alle vores kurser vil du få adgang  til vores private Facebook side, samt ubegrænset brug af spørgsmål via mail eller tlf. Vi står altid til din rådighed, hvis du skulle føle trang til at spørge om noget.

 

Bestseller uddannelsen, der giver dig et diplom på 5. dagen og et kursus i Lash Lift.

Vores 5 dags single lash uddannelse er for dig, som aldrig har haft med Eyelash Extensions at gøre før. Du vil få den optimale opstarte på din nye karriere som vippetekniker samt være i stand til at lave behandlinger på dine egene kunder efterfølgende.

Du vil også lære teknikken i at udføre et Lash Lift, der er et permanent buk af de naturlige vipper.

Det kræver en trænings periode for at komme ned i tid og blive rutineret.

Dag, 1. undervisningsdag:

Gennemgang af Minkys produkter: hvordan bruger man dem, hvordan fungerersystemet og hvad bruger man hvad til.

 Gennemgang af teori/morfologi: hvilke typer vipper passer til de forskellige øjenformer, kontraindikationer, hygiejne, allergi mm.

 Grundig demonstration af den unikke Starlash-teknink, som Marie-Louise Bøtkjær har udviklet og finpudset gennem sine ni år som en af Danmarks mest erfarne vippeteknikere.

 3-4 timers hands on træning: kursisterne øver intensivt på model.

Dag, 2. undervisningsdag:

 Starter dagen med at øve aftagning af vipper, på modellen fra dagen før. Fortsætter derefter med intensiv hands on træning på samme model. Samt gennemgang af opfyldnings metoden.

Dag, 3. undervisningsdag:

 5 timers intensiv hands on træning på modeller.

Dag, 4. undervisningsdag:

 Undervisning i Lash Lift og træning på modeller.

Dag, 5. eksamensdag:

 To valg muligheder: Du kan tage denne dag som en undervisningsdag eller eksamensdag. Starter med opfølgning på de sidste par dage og forberedelse til eksamen på egen model. Man modtager et diplom ved bestået eksamen.

Vores professionelle lærere sørger for, at du ikke arbejder videre med evt. uvaner, men retter din teknik til, så du er bedst forberedt til egne kunder. På kurset er der rig mulighed til at spørge løs, og vi står klar med gode råd. Vi har visse krav til arbejdet, som skal opfyldes for at man får sit uddannelsesbevis. Der er altid mulighed for at få ekstra undervisning, hvis behovet er der.

Hold tider og yderligere information

Nedenfor finder du vores holdtider. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktoplysninger HER.

13 Dec : 9-12
14 Jan: 12-15
21 Feb: 9-12
31 Marts: 12-15

6-7 Dec : 9-14
17-18 Jan: 9-14
14-15 Feb: 9-14
21-22 Marts: 9-14

6-10 Dec : 9-14
17-21 Jan: 9-14
14-18 Feb: 9-14
21-25 Marts: 9-14